Mergi la conţinutul principal

O Sinupret®-u

sinupret proizvodi

Jedinstvenost Sinupret® linije

Linija proizvoda Sinupret® je jedinstveni sastav od 5 biljaka s kompleksnim učinkom za liječenje akutnog i kroničnog rinosinusitisa.

Kod rinosinusitisa, Sinupret® ne samo da uklanja simptome, već i liječi bolest. Ima ublažavajući učinak na sluz i dekongestiju - Sinupret® je jedini lijek koji ima dokazano sekretorno djelovanje na razini nosne sluznice i paranazalnih sinusa.

Obnavlja mukocilijarni klirens, takozvani mehanizam za samočišćenje, koji oslobađa nosnu šupljinu od sluzi, bakterija, virusa i drugih nečistoća iz zraka, ubrzavajući oporavak i spriječavajući razvoj komplikacija. Američki znanstvenici to nazivaju "učinkom Sinupreta”. Uz to, Sinupret® je dokazao svoje antivirusno djelovanje na najčešćim respiratornim virusima. Dakle, složeni učinak Sinupret®-a može učinkovito liječiti akutni i kronični rinosinusitis.

Proizvodna tehnologija je još jedna prednost Sinupreta - proizvodi njemačke tvrtke Bionorica, nastali su korištenjem PHYTONEERING tehnologije. To uvijek jamči standard visoke kvalitete za Bionorica lijekove, uključujući Sinupret® asortiman.